De specialist voor uw dakwerkzaamheden

Nieuwbouw

Als u denkt aan een nieuw dak, dan bent u bij Nijdak Dakbedekkingen B.V. aan het juiste adres! Door de brede, technische kennis en ervaring biedt Nijdak u een overwogen advies. Nijdak volgt alle nieuwe ontwikkelingen in de branche om te kijken of deze bij uw dak passen. Mede hierdoor zorgen wij ervoor dat het dak volledig aansluit op uw wensen en bent u jarenlang verzekerd van een perfect aangebracht dak.

Vormen van nieuwbouw

Nieuwbouw kent diverse vormen:

  • Dakbeschot

  • Dakbedekkingen

  • Leveren en aanbrengen van diverse soorten isolatie

  • Leveren en aanbrengen van metalen dak- en gevelbeplatingen

  • Leveren en aanbrengen van nieuw zink

  • Leveren en aanbrengen van maatwerk metalen afwerklijsten

  • Leveren en aanbrengen van lichtstraten/lichtkoepels

  • Leveren en aanbrengen van veiligheidssystemen

Nijdak werkt al jaren met verschillende kwaliteitsmaterialen, waarbij de levensduur erg belangrijk is.

Bitumen

Een vloeistof die van nature voorkomt in ruwe aardolie. Na fractionele destillatie kan het gescheiden worden van andere bestanddelen van de aardolie zoals nafta, benzine of diesel en blijft het als zwaarste bestanddeel achter. Bitumen is een belangrijk bestanddeel van asfalt en wordt als zodanig toegepast in wegverharding, dakbedekking en tevens als geluidsisolatie.

Bij Nijdak Dakbedekkingen werken we met de volgende vormen: APP-gemodificeerd bitumen, SBS-gemodificeerd bitumen en Bitumineuze shingles.

Renovatie

Wanneer u een bestaand dak heeft welke u graag zou willen renoveren, ook dán bent u bij Nijdak Dakbedekkingen B.V. aan het juiste adres! Wij zullen met u bespreken welke mogelijkheden er voor uw dak zijn. Allereerst zullen wij het dak inspecteren en hiervan een rapportage uitbrengen met onze bevindingen, gevolgd met een heldere offerte.

Dakbeschot verwijderen en vernieuwen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Dakbedekkingen verwijderen en vernieuwen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Leveren en aanbrengen van diverse soorten isolatie

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Leveren en aanbrengen van metalen dak- en gevelbeplatingen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Leveren en aanbrengen van nieuw zink

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Leveren en aanbrengen van maatwerk metalen afwerklijsten

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Leveren en aanbrengen van lichtstraten/lichtkoepels

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Leveren en aanbrengen van veiligheidssystemen

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
Voorafgaand aan de renovatie, komen wij uiteraard eerst uw dak inspecteren. Lees meer bij inspectie voor alle mogelijkheden.
Kortom: voor het totale pakket aan werkzaamheden omtrent renovatie kunt u bij Nijdak Dakbedekkingen B.V. terecht!

Onderhoud

Wilt u de levensduur van uw daken verlengen? Regelmatig onderhoud door specialisten draagt hieraan bij. Bovendien kunt u met onderhoud kostbare reparatie- en gevolgschade voorkomen en kunt u renovatiewerkzaamheden uitstellen. Nijdak Dakbedekkingen B.V. is uw ervaren partner in onderhoud en neemt u graag de zorg voor uw dak onderhoud uit handen.

Onderhoudscontract

Een onderhoudscontract is uw garantie voor een perfect onderhouden dak door professionals! Wanneer u bij ons een onderhoudscontract afsluit, bent u ervan verzekerd dat er elk jaar grondig naar uw dak word gekeken. Uw dak wordt gereinigd, vuil verwijderd en afgevoerd en gecontroleerd op gebreken. Eventuele gebreken worden direct hersteld. Na afloop van de onderhoudsbeurt ontvangt u een rapport met onze bevindingen. De kosten van een onderhoudscontract is afhankelijk van de grootte en locatie van uw dak.

Met goed onderhoud kunt u problemen voorkomen.
Voorafgaand aan de onderhoudsbeurt, komen wij uiteraard eerst uw dak inspecteren. Lees meer bij inspectie voor alle mogelijkheden.

decorative

Inspectie

Een dak heeft heel wat te lijden van het weer en andere invloeden. Dankzij een regelmatige inspectie en goed onderhoud, kunt u ervoor zorgen dat uw daken langer meegaan. Onze vakmensen bieden u deskundig onderhoud, maar geven ook advies op het gebied van onderhoud en reparatie. Zij helpen u bijvoorbeeld als u de kosten wilt inschatten om uw dak weer in optimale staat te brengen.

Een dak kan verschillende soorten schade oplopen. Denk aan lekkage wegens slijtage, maar ook door slecht weer en schade door derden. Goed onderhoud en een regelmatige inspectie kan voorkomen dat uw dak onnodig beschadigd raakt en zorgt er tevens voor dat tijdens een inspectie problemen vroegtijdig gesignaleerd kunnen worden.

Nijdak Dakbedekkingen B.V. helpt u graag met:

  • Dakinspecties

  • Gevelinspecties

Copyright 2023 Nijdak Dakbedekkingen B.V. © Alle rechten voorbehouden
Website gemaakt door: